söndag 19 december 2010

Team Katrineholm – IF Stjärnan

Serien är jämn och spännande fortvarande och detta tack vare gårdagens resultat

Skirö-Nävelsjö Bandy - Borgia-Norrköping BK 6 - 1 Förväntat
Målilla GoIF - BK Derby Bandy 2 - 5 Skräll och en plump i protokollet för Målilla
Åby/Tjureda IF - BK Jönköping 10 - 2 Förväntat
Tjust Bandy - Waggeryds IK 6 - 5 Tjust kom utan med blotta förskräckelsen

Dagens Bandy matchen mellan Katrineholm – IF Stjärnan följs som supporter hemmavid via Elitrapport denna dag och målen ramlar in på löpande band i matchinledningen
05:42 0-1 Mål 10. Nikolaj Semjashkin, IF Stjärnan
13:16 0-2 Mål 10. Nikolaj Semjashkin, IF Stjärnan
14:05 0-3 Mål 20. Jakob Oden, IF Stjärnan
18:53 1-3 Mål 19. Magnus Rostedt, Team Katrineholm BS

Matchen spelas 3 * 30 min - 7 och snöoväder ryktas det om

Andra halvlek igång fast det är första egentligen och mål direkt 34,28 sitter 1 - 4 av nr 81 Vladimar Charykov för IF Stjärnan.
Fyrverkeriet fortsätter efter 36,06 1 - 5 efter hörna av nr 5 Alexander Zinkevitch för IF Stjärnan

Andra halvlek enligt tiduret och det är är mera mål efter 48:40  1-6 Mål 10. Nikolaj Semjashkin, IF Stjärnan
På väg mot tvåsiffrigt efter 59:30  1-7  Mål 20. Jakob Oden, IF Stjärnan
Kvitterat efter 61:08  2-7 Mål 10. Magnus Stenberg, Team Katrineholm BS
Det börjar närmara sig efter 65:51  2-8 Mål 7. Rasmus Johansson, IF Stjärnan
Nu är det närma efter 71:26 2-9 Mål 5. Alexander Zinkevitch, IF Stjärnan
Sista kvarten och det blir utvisningar och detta utnyttjas genom att kvittera efter 85:45  3-9 Mål 11. Marcus Larsson, Team Katrineholm BS
Replik direkt och där sitter tvåsiffrigt efter  88:19  3-10 Mål (hörna) 73. Henrik Lindberg, IF Stjärnan
Bang direkt efter nedsläpp tid 89:35  3-11 Mål 10. Nikolaj Semjashkin, IF Stjärnan