tisdag 28 december 2010

Tjust – IF Stjärnan 29/12 kl.19,00

Tjust och Gamleby nästa och ännu en derbymatch med prestige i väntar. Slagläge för Stjärnorna som vid vinst hängt av två av konkurrenterna i kampen om en serieseger och allsvenskan.

Tjust är lite under isen just nu efter en uddavinst mot bottenlaget Vaggeryd och storstyck mot Derby befinner de sig i chocktillstånd. Detta kan dock också vara tändvätska och är taggade och motiverade att nu gäller det om de vill vara med i toppen är det vinst som krävs av deras supporters.

Stjärnorna lyser klart i serieledningen och är obesegrade och ambitionen är att så även vara resten i serien och återtåget till allsvenska utstakad krävs det vinst i denna match också då Stjärnorna kopplat ifrån Målilla senast och nu gäller det att även koppla av Tjust från vagnen.

Många Stars kommer självklart följa matchen livé men för oss Stars i horisonten gäller Elitrapport och Everysport

Tjust skriver på sin hemsida. Derby mot Stjärnan Bandy!


Matchstart: 19.00 och FRI ENTRÉ!
Inför Matchen:
Då ska ännu ett derby gå till historien och denna gången är det Tjust Bandy mot Stjärnan Bandy. En toppmatch som är väldigt viktig för båda lagen. I denna match har Tjust inget att förlora utan de gäller att verkligen ge allt hela matchen.
Att komma från en riktigt jobbig förlust i ett annandagsderby, att ge stjärnan sin första förlust och på så sätt endast ligga två poäng bakom. Bara det bör vara en tillräcklig morot för att tagga till riktigt rejält. Det gäller att alla verkligen viker ner sig och ger 110%, vi vill och vi SKA fortsätta att vara obesegrade hemma på Tjustvallen! Motivation slår klass. Det laget som visar mest vilja i denna matchen är också de laget som kommer stå som segrare efter 90min spel.
Hoppas att det blir ett stort stöd för publiken som både kommer att gynnas oss på planen men även klubben rent ekonomiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar