fredag 24 september 2010

Regeringen ska se över sjukreglerna

Hörde att Allianspolitikerna i riksdagen hade applåderat sig själva när de tog beslutet om nya sjukförsäkrings reglerna.
Hur cynisk får man egentligen vara som riksdagsledamot och regering fullständigt känslokalla verkar åtminstone Nya moderaterna men det är väl gamla Högerspöket som börjar synas nu ibland dom. Det kommer mera innan utredningen är klar för FK har sagt att 30 000 sjukskrivna skall utförsäkras var så säker.

Regeringen kan tänka sig se över sjukförsäkringsreform och tillsätter en utredning. Hallå där kryp ut från Riddarholmen och se verkligheten Cristina Husmark Pehrsson (M) säger och det har vi hört förr – Ingen ska ramla mellan stolarna. Min ambition är att vi absolut ska täppa till alla hål som kan uppstå. Ändå så händer det på nytt och hon skall vara sjuksköterska men saknar nog kompetensen då det är längesedan hon jobbade och kommer nog bytas ut mot Maud som tänker kanske använda sig av de sjuka som”Rut”pigor skall ni få se för Centerpartiet vill se över hur sjukreformen fungerar för människor som väntar på behandling, vad som ska anses vara arbetsförmåga, och av samarbetet mellan Arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar