lördag 2 februari 2013

Stjärnorna – Waggeryd 7 - 1 (3-0)

Matchen som på papperet bara kan sluta på ett sätt sett till tabellplaceringen började lite trevande och Waggeryd fick chansen att koma upp på stjärnornas planhalva, men efter 6,09 visar Stjärnorna var bollen skall befinna sig genom Egor som gör 1 – 0 på hörna pass Denis.

Waggeryd försöker komma in i matchen och utnyttja det som ofta inträffar efter mål att satsa allt framåt resultera i hörnor och skott på mål som får Stjärnorna att vakna och anfalla på nytt och bita sig fast på motståndarnas sida resultera i två hörnor och sen sätter Egor bolluslingen där den skal vara i mål ensam och 2 – 0 till stjärnorna.

Waggeryd backade hem och försvara sig och frislagen till Stjärnorna haglar och de närmade sig sakteliga Waggeryds mål och tid 30,06 3 – 0 Filip Björnholm tog saken i egna händer

Stjärnorna nu lite mer alerta efter målet och skapa blir det dock Hawaii bandy därefter och hörnorna och skott på mål för båda lagen avlöser varandra under 10 min. Sista fem återigen frislags partaj åt båda hållen.

Andra halvlek börjar som första Waggeryd satsar framåt för att få kontakt skapade några hörnor börjar nog orken ta slut för de och de lever upp till sitt rykte tid 55,17 utvisas Mikael Pettersson och tid 55,45 Casper Magnusson vardera 10 min. Därefter ser vi åter Stjärnorna anteckna sig i rapporten med ett par skott på mål blev det ännu trångare i snickarboa tid 58,26 utvisning Robin Andren Waggeryd.

Skam vore det annars 3 man mer och nu får Valery åk utrymme och sätter 4 – 0 tid 61,26.

Hinner inte anteckna målet förrän det kommer mera på nytt denna gång Egor 5 – 0 tid 62,33, det kostar för Waggeryd att sitta bredvid planen.

Det blev vidöppet för stjärnorna och Egor ökar på ledningen till 6 – 0 tid 65,52 och samtidigt ökar på skytteledningen i serien.

7 – 0 tid 68,13 Valery på hörna pass Denis skönt nu sitter det hörnmål också.

Sista kvarten transportsträcka och det går så sakta så att det blir tilläggstid. Stjärnorna har gjort det förr och slagat av när ledningen är stor. Detta kan straffa sig tid 82,23 utvisning ojust tackling Niklas. Därefter får Waggeryd ett gyllene tillfälle straff tid 87,07 och 7 – 1 Casper Magnusson och där sprack nollan och även om matchen är i princip över lite grining utvisning tid 89,30 (bentackling) Christian Åström.

Matchen slutar 7 – 1 och knappast så Stjärnorna förtog sig utan bara utnyttjade sin överlägsenhet.
Referat baserat av analys från matchrapport och protokoll
Nu finns det bilder från drabbning tagna av Mats Gustavsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar