lördag 1 januari 2011

IF Stjärnan - Vaggeryd 2/1 kl. 14,00

Stjärnorna på is åter på söndag och sista matchen innan serien vänder. Skall Stjärnorna gå obesegrade från isen ännu en gång är frågan som kommer att få sin lösning 2 timmar senare.

Stjärnorna har sopat banan och gått fram som en ångvält när de fått upp farten i sina matcher till dags datum. Ibland något trögstartade och kommit i underläge har det ofta berott på slarv och underskattning av motståndarna som vill visa sina muskler för seriefavoriterna. Kommer de  sen på bred front och det rasslar i nätet

Vaggeryd på pappert inget större hot kan tyckas. 2 poäng på 8 matcher inger inte skrämselhicka precis. Dock har de stått upp bra mot andra lag som trott det varit bara att ställa in skidskorna. Mot Derby förlust 4 - 5 Målilla 4 - 6 Tjust 5 - 6
Visserligen har ofta motståndana slagit av lite på tempot och vips har de varit framme och nättat. Tjust kom undan med blotta förskräckelse sägs det.

Stjärnorna har imponerat i målprotokollet och fortvarande obesegrade imponera främst 2 matcher med 2 siffrigt resultat, hemma har det blivit lite sämre resultat målmässigt, men det räcker med ett mål mer så vinner man en match.

För alla supporters som int kan närvara live följer matchen via Elitrapport och Everysport 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar