onsdag 22 maj 2013

När katten är borta dansar råttorna på bordet.


Senaste utspelet från den styrande alliansen är undertecknade av Helén Eliasson, ordförande Hälso- och sjukvårdsutskottet Västra Götalandsregionen Tore Hult, tf gruppledare för Peter Rosholm, Södra Älvsborgs sjukhus.
Undra vem som styr och vem kör. Helen Eliasson (S), ordförande för regionens Hälso- och sjukvårdsutskott säger en sak. Peter Rosholm ordföranden i sjukhusets styrelse verkade inte ställa sig bakom skrivelsen utan Tore Hult, tf gruppledare för Peter Rosholm, Södra Älvsborgs sjukhus står som budbärare. Då Peter Rosholm har en annan åsikt.

Den styrande alliansen har målat in sig i ett hörn av sjukhusledningen och i elfte timmen som de politiska partierna gjort en U-sväng. Skall det som Markbo bli intressant var händer när frågan lyfts till högre instanser i nästa månad. Mark lär sakna egna ledamöter i de styrande organen är det utspel från lokala politiker som sen måste förlita sig på att partipiskan används.

Sen är det någon som ljuger. Det har förekommit uppgifter i media om att en vårdavdelning ska stänga på Södra Älvsborgs Sjukhus i Skene. Detta stämmer inte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar