torsdag 16 maj 2013

Skene lasarett ett minne blott

Vi har nu efter varje renovering sett dagarna för Skene lasarett är räknade även om flertalet inte vill tro detta. Det handlar om politisk taktik för nedmonteringen som har pågått i flera år.


Vi har hört argument från politikerna om självstyre men detta har de sagt nu i flera år och inget har hänt. Det är valår nästa år och då lär vi få höra detta ännu mer.

Andra partier prata i det fördolda om privatisering. Tror många inte bryr sig i vad det blir bara det blir ett sjukhus värt namnet. Namnet Lasarett heter Närhälsa och det gäller i praktiken att bli sjuk dagtid mån - fredag och 10.00 -17,00 på lör- söndag

Det gråterska i detta med att på vårt lasarett investerades det nu 135 miljoner i den senaste renoveringen. Tidigare har det genomfört flera i ungefär samma summor och politikerna och ledningen har varje gång stått där och berömt sig själva och klappat varandra på sina ryggar.

Sen har det kommit ut ett par veckor efteråt att nu har vi inte råd längre att bedriva verksamheten där. Vid varje renovering har avdelningar försvunnit.

Den ljusa framtid de prata om den finns på väggarna. Verksamhet är bara något pytsat ut,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar