torsdag 8 juli 2010

Tål inte S-männen Mona

"Bull-skit"
Bara bullbakande tanter är välkomna i partiet" och skall du som kvinna bli släppa in i maktens kotterier i vårt parti måste du vara gammal och kunna baka sockerkakor”, Detta är lika korkat som att Män är som korkar – flyter alltid upp. Ligger det någon sanning i detta är det kvinnorna själva som ställer upp på detta varför ställer de upp och baka bullar och låter männen sköta snacket.

Troligen ligger det bakomliggande faktorer och dessa sitter i generna och den som tror vi på några decennium kan sudda ut dessa som de inte funnit har nog inte studerat historien. Jag erkänner uppfostrad i ett samhälle där ena föräldern gick hemma sitter lite i huvudet. och visst var det kariärr som gällde en gång och detta kan jag inte vrida tiden tillbaka och rätta till.

Sverige är inte ett jämställt land för kan vi inte åstadkomma jämställdhet i hemmet hur sjutton skall detta gå till i samhället. Var sjutton tog 68 - kvinnorörelsen vägen är de som bakar bullarna kanske.

3 kommentarer:

  1. Kan det vara för att Mona har alltför nylibera tankegångar.

    SvaraRadera
  2. Ja kanske dagens socialdemokrati är långt ifrån gårdagens och gårdags socialdemokrati är främmande idag då utvecklingen går väldigt snabbt att det kan vara svårt att hänga med för många Var sak har sin tid och det är inte alltid som tiden och sakerna tickar i takt för medborgarna när Mona tar ställning.

    SvaraRadera
  3. Hmm... Googla "Mona Sahlin Bilderberggruppen"

    SvaraRadera