tisdag 27 april 2010

Torup/Rydö - Unnaryd 1/5 kl. 16,00

Omgång 3 div 4 Halland

1/5
Torup/Rydö – Unnaryd Torulund kl. 16,00 odds 1,15 – 5,15 – 3,90
Kommunderby och första seriematchen någonsin mellan dessa lag bör höja matchstatusen rejält. T/R nykomlingar som varningens finger är höjt i förhands spekulationerna har införlivats och är i toppform, med en hemmavinst och oavgjort mot seriefavoriterna Varberg senast även om det visst var Varberg som förde matchen och räddas av en panter i målet och ribbvirke så kontra de in mål.. Unnaryd trivs inte på konstgräset i premiären, men tog revansch senast på naturgräset på Strandvallen visade att ”en för alla alla för en” så spela de skjortan av motståndarna och vann över L Träslöv.

Kan Dé våra överraska även denna gång?
Självklart ingen match är förlorad på förhand och det ligger lite prestige i matchen behöver Dé våra allt stöd från sina supporters som bara har i princip bara ett stenkast att köra. Stenen är kastad för längesedan och hamnade i Rydö Men glöm inte bort

I maj då skall vi demonstrera.
Vad tycker ni att det skall stå på plakatena?
Fler mål i matcherna.
Inspark istället för inkast
Tre hörnor straff
5 och 10 minuters utvisningar för ojustheter.
Inga 0 – 0 förlängning 2 * 15 min sudden avgörande på straffar vid fortvarande oavgjort.
Har ni fler förslag välkomna med att kommentera fler plakat på i gästbok eller kommentera

Vad skriver våra motståndare inför matchen
Derby 1 Maj 16:00
Det var enormt roligt att se så mycket publik som hittade ner till Torulund i fredags kväll. 1 maj är det åter dax för hemma match och matchens sponsor Torups Gästis slår upp portarna till gästgiveriet efter matchen. Vi hoppas på ett fullspäckat Torulund när Unnaryds GoIF står för motståndet i ett hett derby. Ta sedan tillfället i akt att stanna till på gästis för eftersnack.
Vi ses på Torulund. //Håkan Berggren

Övriga matcher i omgång 3
29/4
Oskarström – L Träslöv 2,10 – 4,00 – 2,40
Oskarström obesegrade men med facit i hand har nog motståndet inte varit av de bättre lagen. L Träslöv fick bita i gräset borta mot Unnaryd senast och är revanschsugna nu då de tippas tillhöra topplagen.

Varberg – Ränneslöv 1,15 – 7,25 – 7,50
Varberg fick bara oavgjort mot T/R en missberäkning och detta lär Ränneslöv få lida rejält för och hade matchen varit med på måltipset en given markering. Ränneslöv utan poäng och lär så förbli efter denna match.

Norvalla – Sennan ej spelbar på oddset
Norvalla näst sist i serien och skall de ta poäng är det ett måste mot Sennan som inte också har det svårt i årets serie förlust i premiären följdes upp med en 0 – 0 mot Harplinge skvallrar om att det blir att glömma återtåget

2/5
Harplinge – Åsa 2,30 – 4,00 – 2,20
Harplinge premiär förlorade hemma och oavgjort mot Sennan imponera inte och lär inte rubba Åsa som ännu inte släppt in något mål och verkar bli ett lag att räkna med i toppen.

Galtabäck – Kvibille 1,80 – 4,40 – 2,80
Galtabäck serieledare och hemma brukar de inte tappa poäng frivilligt och Kvibille tillhör botten lagen lär inte ge skrämselhicka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar