tisdag 13 april 2010

Vem vinner div 4 Halland

Tipsexperterna har sagt sitt och visst finns det lite sanning kanske i dessa tips och odds att fundera över

Unnaryd sista året i fyran om vi skall tro experterna och frågan är om det kanske handla om att klara sig kvar när det kommer till kritan. Hemsidan skvallra mycket lite om vad som finns kvar och vad som tillkommit. Robin Thomasson lär ha lämnat klubben och blivit Halmian och därifrån har man hämtat en ny tränare istället. Spelat bra i ett flertal träningsmatcher mot bra motstånd talar dock detta positivt för fornstora Dé grönvité numera Dé vitgröné eller Dé våra lär jag hålla tummarna och en och annan match lär väl också beskådas när de kommer i dessa trakter.

Annars är det Varberg som är favorit till att vinna serien och vill självklart upp i högre divisioner som de snöpligt fick lämna för några år sedan och börja på nytt i sexan.

Träslöv och Sennan ramlade ur elitfyran vill självklart tillbaka, frågan är har de spelare som mäktar med ett återtåg. Kan bli svårt om dessa inte sett om ”sitt hus”.

Torup/Rydö och Ränneslöv nykomlingar För T/R var det är längesedan dessa var så högt i systemet mig veterligen. Nykomlingar brukar hänga med vårsäsongen, sen går det utför, fast i T/R en Brasklapp det finns skarpskytt i laget. Ränneslöv lär bli gäst i fyran.

Galtabäck och Kvibille lär ha intakt lag i princip och kan bli ”Jokrar” i kampen om topplaceringar

Harplinge helt okänt kapitel vakna fem i tolv förra säsongen.

Norvalla klarade sig kvar via kval lär inte tillhöra toppen detta är heller.

Oskarström fågel eller fisk svårbedömt i dagsläget.

Åsa besvikelse förra året vakna i de sista omgångarna lär sikta på kontrakt.

Varberg 2,25
Kvibille 5,00
Lilla Träslöv 5,00
Sennan 8,00
Torup/Rydö 11,00
Oskarström 14,00
Åsa 14,00
Galtabäck 15,00
Norvalla 30,00
Harplinge 45,00
Unnaryd 70,00
Ränneslöv 75,00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar