torsdag 3 februari 2011

IF Stjärnan – Team Katrineholm

På lördag finns all anledning för Star Supports att plocka fram trummor, banderoller och bandyportföljerna igen. Då ska IF Stjärnan Bandy sätta pricken över i:et i återtåget till allsvenskan. Hemma på Arena Oskarshamn.Lördag 5/2 Kl. 14,00
IF Stjärnan har gjort en fantastik säsong, obesegrade efter 14 omgång, 6 poängs försprång när det återstår 4 matcher. Bör det vara dags att kvittera ut biljetten till allsvensk spel till säsongen 2011/2012.

Mötet uppe i Katrineholm slutade med en Stjärnvinst med 11 – 3 och det är väl endast underskattning som är enda hotet för ett skräck scenarier skulle inträffa på hemmais.

En Star supporter måla inte “fan på isen” men i några av de senaste matcherna verkar nämligen motivationen varit si och så med i matchinledningen och motståndarna kunnat bjuda upp till motstånd har Folkesson och Alexander fått läsa “räfs” i halvlek och lagmaskinen har åter fungerat.Lär det vara ett Stjärnlag som är tända och motiverade att inför hemmapubliken visa vilka som är bäst när detta gyllene tillfälle erbjuds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar