tisdag 8 juni 2010

Unnaryd – Ränneslöv 10/6 kl.19,00 Strandvallen

Även i senaste omgången blev det några skrällar Ränneslöv slog Torup/Rydö och Galtabäck fick för andra matchen i rad bita i gräset denna gång mot Harplinge och Varberg skratta sig lycklig av detta.
I bottenträsket är det vinna eller försvinna som gäller 5 lag inblandade där L. Träslöv och Ränneslöv 9 p Unnaryd 6 p kvalplats och ner i femman just nu Norvalla 6 p och Sennan 5 p
Detta innebär att det handlar om en 6 poängs match för motståndarna för Dé våra är det att få kontakt med lagen över strecket och säkrare mark under fötterna är en trea som gäller.

Vad det sen är som påverkar vinst och förlust och alla skrällar kan det finnas många orsaker till.
Nu börjar alla ojustheter och tjafs som förekommer på planen och domare som sila mygg och sväljer kameler dömer mestadels rätt men fel ibland. Till slut så blir det manfall på planen som resultat där stjärnan som allt kretsa kring är borta eller så är det en annan nyckel person som inte finns där. Är det sen glest i truppen ja då blir det att bita i gräset och vi spelare utanför planen står där med ”tom peng pung” och laget med tre poäng förlorade.
Övriga matcher
11/6
Sennan – L.Träslöv
Två lag som riskera att reservera en biljett om det inte blir vinst och det är expresståg nedåt till gärdsgårdsserierna.

Varberg – Oskarström
Varberg serieledare är ett lovligt byte av lag som gärna snuva dom på en biljett är det nu som Oskarström skall visa att de är en aspirant annars blir lär de inrikta sig på mittenriket
12/6
Galtabäck – Torup/Rydö
Detta skulle varit seriefinal för några veckor sedan nu är det en match mellan två lag som fått bita i gräset de senast omgångarna och självförtroendet är i botten hos båda. Galtabäck måste vinna för att ta upp kampen med Varberg och befästa en direktplats. För Torup/Rydö kan tåget rusa iväg för dom vid ännu en förlust och de faller som ett korthus.

Kvibille – Åsa
Vill Kvibille vara med i toppstriden en måste match. Åsa trea idag flippa och floppa borta kan dock gneta till sig poäng här.
13/6
Norvalla – Harplinge
Norvalla har inte råd att förlora hemma om de skall vara med att slåss om div 4 spel i framtiden. Harplinge lär dock inte ge sig så lätt bättre borta än hemma statiskt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar