onsdag 23 januari 2013

Åby/Tjureda IF – Stjärnan 3 – 3 (3-2)


13 minusgrader det biter i kinderna. 78 st. trotsade kylan
Å/T på hugget direkt men stjärnorna reder upp situationen och går på attack och tar ledningen i 4:05 0-1 Mål 20. Jakob Oden (J), IF Stjärnan.
Därefter ställningskrig och ett skott vardera på mål samt en resultatlös hörna för stjärnorna är det Å/T som reducera
15:25 1-1 Mål 18. Gustav Warelius, Passning: 15. Gustaf Johansson ,
Jämnt spel och inte tappa matchen är det sen Stjärnorna som tar kommandot och kan åter igen ta ledningen i matchen.
17:10 1-2 Mål 8. Valery Savichev, Passning: 11. Egor Egorychev
Därefter verkar det som Å/T tar över spelet skott på mål i 20 min och tre hörnor inom 2 min när sista kvarten i första halvlek börjar står muren och rätt och dessa blir resultatlösa.
Till slut tvingas Stjärnorna kapitulera på en ny hörna tid 35:06 2 – 2 på hörna Per Thuresson passning 12 Andreas Haraldsson
En olycka kommer inte ensam tid 40:46 Å/T tar ledning i matchen 3 – 2 15 Gustav Johansson pass Andreas Haraldsson.
Första halvlek slut Stjärnan har ett skott på mål i slutsekunden

Andra halvlek
Stjärnorna tända och tar för sig och reducera till 3 – 3 tid 49,26 Peter Berglund pass Valery Savichev. Detta mål kan vara Peters första mål då jag inte hittar något i statistiken.
Efteråt är det återigen Å/T som tar över matchen och är nere och surrar kring Stjärnornas mål med ett skott och en hörna. Stjärnorna kämpar med näbbar och klor för att hålla sina positioner.
Tolkar vi matchrapporten är det Å/T som dominerar 5 skott på mål och en hörna men ingen utdelning mer än att de drar på sig en utvisning istället när det återstår kvarten kvar.
10 min kvar och Stjärnorna tänder och skapa två hörnor och skott på mål.
Spänningen ökar och nu vill ingen förlora utan det smäller i närkamperna och stjärnorna drabbas av sin första utvisning tid 87:34 Jakob Oden.
Stjärnorna reder upp situationen och matchen slutar 3 – 3 och ett resultat tolkat från matchrapporten ett resultat Stjärnorna skall vara nöjda med. Ett poäng och fortvarande finns det möjlighet att blanda sig i toppstriden och plats två.
Tjust utklassa Målilla borta i seriefinalen med 6 – 1.
Malmbäcken – Borgia 6- 3 i en match som urrattade i slutet med både grovt och lindrigt matchstraff som drabbade båda lagens spelare
JPk – Waggeryd 1 – 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar