måndag 14 januari 2013

Målilla – Stjärnan 18/1 kl. 19,00 Venhagsvallen

Nästa match Målilla – Stjärnan 18/1 kl. 19,00 Venhagsvallen, Målilla.


Ett länsderby som kan bli både spännande och publikfriande. Stjärnan Bandy bjuder på supporter buss till den viktiga borta matchen mot Målilla och dessutom bjuder Målilla på fri entré i Målilla. Låter inbjudande enligt de småländska huvudreglerna, inte snålhet utan ekonomiskt tänkande.
Spänningen är olidlig då det dessutom troligen i denna match som det kommer att avgöras om Målilla skall ta kommandot i kampen om en kvalplats. Serieledarna Tjust verkar mer och mer säkra sitt avancemang till allsvenska ohotat.
Är det våra Stjärnor som kan sätta stopp för detta då en vinst placera Stjärnorna på kvalplatsen och sen har eget slagläge mot lagen under i kommande matcher. Sen kan förvisso även serieledarna få stora skälvan mot slutet och då kan Stjärnorna knippa deras plats.
Men och då finns det många men och dessutom många om och om skall slå in. Krävs det sju jäv… anamma av våra Stjärnor. Där det gäller att åka skidskor hela matchen och hålla huvudet klarsynta kommer nystandet att rulla in i nätmaskorna.
Senaste mötet uddamåls förlust och Målilla är inga lätta motståndare att möta en vinst de senaste 5 matcherna, 2 oavgjorda och lika många förluster, lär det nog smälla rejält i närkamperna och det kan bli som ordspråket ”både blod svett och tårar”.
Målilla verkar ha något yngre spelare och fick nu tillbaka Philip Svensk i målet efter skada lär storspelat mot Derby. Kan han överlistas och en annan fd stjärna nu i ulvakläder bli rundningsmärke då blir det en kamp mellan ryssar och ess i rockärmen hos Stjärnorna som inte behöver vara med i så många matcher, får de låna nystandet vet de var det skall ligga.
2013-01-18 Målilla GoIF - IF Stjärnan
Senaste matcher lagen emellan, IF Stjärnans resultat står först.
2012-11-23 Målilla GoIF (h) 0 - 1 Div 1 Södra
2011-02-11 Målilla GoIF (b) 7 - 7 Div 1 Södra
2010-12-26 Målilla GoIF (h) 4 - 2 Div 1 Södra
2006-01-27 Målilla GoIF (h) 6 - 6 Div 2 Södra Götaland
2005-12-02 Målilla GoIF (b) 1 - 6 Div 2 Södra Götaland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar