torsdag 24 januari 2013

Stjärnan – Skirö-Nävelsjö 26/1 kl.14,00

Nästa Match Stjärnan – Skirö-Nävelsjö den 26/1 kl.14,00 Oskarshamn arena.

Tillbaka på hemmais efter två utflykter som olyckligtvisst endast gav ett poäng, men väl så viktigt poäng då resultaten i andra matcher håller fortvarande liv i striden om en eventuell kvalplats.

Dock så ställer en haltande tabell till det då både Skirö-Nävelsjö och Derby har en match mindre spelade när vi går in i omgång 14. Dessutom så är omgången lite utspridd så flåset i nacken kan börja kännas också. Finns det bara en sak som gäller ATT VINNA.

Skirö-Nävelsjö räknades i inledningen av serien som en av favoriterna att vinna serien. Fast detta var kanske bara ett rykte på ”bygda” Nu lär de knappast införlivar detta och om det finns olyckskorpar som hävda att Stjärnorna har dåligt bortafacit är Skirö-Nävelsjö urusla på bortaplan. Om jag inte sett fel så har de inte vunnit borta sen 17/11 och mot JBK. Skirö-Nävelsjö trivs inte ute på naturis.

Nu får vi dock inte tro att matchen är vunnen innan den är spelad. Alla referat vi kan läsa numera handlar det om hur motståndarna läst speltacktiken Stjärnorna spelar efter gäller det att göra det där som inte stod i protokollet. Detta lurade motståndarna rejält senast. Kan vi också få andra Stjärnor att ta det där extra skridskoskäret som senast. Ja då kan vi anteckna fler namn i skytteligan.

Senaste matcher lagen emellan, IF Stjärnans resultat står först.

2012-12-01 Skirö-Nävelsjö BS (b) 2 - 7 Div 1 Södra

2011-01-29 Skirö-Nävelsjö BS (b) 6 - 6 Div 1 Södra

2010-12-11 Skirö-Nävelsjö BS (h) 5 - 3 Div 1 Södra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar