lördag 3 juli 2010

Högerspöke ute och skrämmer om vänsterspöke

Allt är sig likt


Carl Bildt försökte i går skrämmas med kommunistspöket på DN Debatt drog han på om hur farlig en Lars Ohly i regeringen skulle vara. Spöken har alltid funnit i valrörelsen och att borgerligheten försöker använda detta budskap i valrörelsen är logiskt tänkande
Borlighetens samvete är väl rent och tänk så skönt det skulle vara att bara följa sitt egna samvete här i livet och tycka sen att andra borde göra det samma som dom anser är det rätta

Tänk alltså en utrikesminister som satt i styrelsen för ett företag som utreds för medansvar för massmord och massdeportationer i Sudan, är inte den som kan ropa högt om andras eventuella brist på trovärdighet.
Det är inte bara här som Bildt bör ha dåligt samvete för Bildt har även suttit i styrelsen för Vostok Nafta. Ett bolag med intressen i Putins Ryssland. Lundin Group och Tenke Mining (som sedan 2007 ägs av Lundin mining) står för övrigt även på FN:s lista över företag som direkt eller indirekt bidragit till den pågående konflikten i Kongo.

Carl Bildt påstår att en rödgrön regering riskerar att skada Sveriges anseende i omvärlden. Vad tror han att han själv har gjort och vad kommer han att ställa till med i framtiden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar