onsdag 24 mars 2010

Är Sverige rasistisk enligt lagen?

Är svenska folket rasister utan att veta om det och är statsöverhuvudet medvetet om att de skall enligt lag måste ställa sig mot islam och fördöma denna religion?

Svenska statsöverhuvudet måste och skall enligt lag ställa sig mot islam och fördöma denna religion då Sverige antogs Augsburgska bekännelsen (Confessio Augustana) genom Uppsala möte beslutade 1593 och utgör fortfarande en stomme i Svenska kyrkan lära.

Var står kungahuset i frågan och vad tycker Viktoria och Daniel egentligen om detta. Ja vad står alla svenska kyrkans medlemmar i frågan egentligen om det är Augsburgska bekännelsen (Confessio Augustana) som är stomme i svenska kyrkan fortvarande?
Skulle nästan tror de uttala något åt detta håll.

Bara trams aldrig haft någon praktisk betydelse och att detta saknar någon betydelse idag. Denna lag och föreskrifter är en avlaga av fornstora dagar i kungariket Sverige.
Idag har vi ingen statskyrka och därmed i praktiken har denna lydelse ingen praktisk betydelse och dagens mångkulturella samhälle skulle detta vara omöjligt att hävda vara allenarådande.
Går det att hitta någon överhuvudtaget i riksdag eller i svenska kyrkan som anser dessa föreskrifter är gällande i praktiken för statsöverhuvudet eller att någon i riksdag eller svenska kyrkan ställer sig och fördömer det som egentligen är tolkningar om man bokstavligt studera Augsburgska bekännelsen (Confessio Augustana)

”Svea rikets lag” är alltså inte gällande i praktik utan bara i teori
I andra § 1809 års regeringsform stadgar det att hela den kungliga familjen av Sverige måste bekänna sig till den Augsburgska bekännelsen, i annat fall utesluts medlemmarna ur successionsordningen
Enligt successionsordningen i regeringsformen är det inte bara islam som skall fördömas utan "alla kätterier” såsom manikéerna vilka antogo två urprinciper i tillvaron, en god och en ond; likaså valentianerna, arianerna, eunomaianerna och muhammedanerna och alla andra dylika

Om nu inte Sverige är ett rasistisk land i praktiken är det fortvarande det enligt lagen finns det ett citat att ”det är skillnad på folk och folk” enligt lagboken är det dags att göra upp med det förflutna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar