fredag 5 mars 2010

Maud vill anställa fler pigor och drängar

Maud Olofsson vill ge skatterabatt för allt från hundpromenader till hjälp med datorn. – Det är bara fantasin som sätter gränser för vad som vi ska stimulera och vi har många gamla som har husdjur som behöver komma ut och luftas. Och de kan inte göra det själva. Det vore väl jättebra om de kunde få hjälp med det, sa Olofsson.

Det finns många åldringar som behöver komma ut också och luftas tvingas nu sitter instängda i äldreboende. Kommunen har inte råd med att ha anställda som går ut med åldringarna. I alliansen klassamhälle verkar det allt mer bli en klassfråga vem som har råd och icke råd.

De som har råd kan anställa en piga/dräng i framtiden som både går ut med hunden som med matte och husse så dessa får luftas och vem vet kanske husse kan slå en "sjua" i busken om det behövs.

Maud hon tjänar ca 1,7 miljoner om året har råd att betala för sin fönsterputsning hur egen ficka men hon är ju inte dum utan utnyttja pigavdraget istället. Dessutom sett till att hon och de övriga som har mest fått det ännu bättre och högsta möjliga skattereduktion. Men den som kommer hem och putsa fönsterna tjänar inte så mycket tro jag att vederbörande har råd att få putsat hemma utan får snällt göra detta innan fredagsmyset kan komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar