söndag 30 maj 2010

Bättre att vara ett original istället för en kopia

Var tog de politiska partierna ideologi vägen?

Andelen osäkra väljare har ökat från 19,5 till 20,1 procent. Det är dem som kommer att bestämma allt
En röst på något av de mindre partierna är beroende av vad storebror tycker och tänker och är beredda på att kompromissa.Inte konstigt att socialdemokraterna backar då flera av förslagen i det rödgröna alternativet är impopulära. varför skulle de som har fått det bättre rösta på ett alternativ där de skulle få det sämre eller riskera att få det. Egoismen sprider sig som en löpeld inte bara ibland alliansen väljare utan även ibland den rödgröna väljarkåren.

Val i september och endast två alternativ att rösta på. Det rödgröna eller alliansen och av två onda ting finns inget alternativ. Blockpolitiken är ett faktum och enskilda partier säljer sig för varandra för att sitta med vid det dukade bordet.

Vi har haft snart fyra år där klasskillnaden har ökat mellan människor. De som hade det bra har fått det ännu bättre och de som hade det svårt har fått smulorna från den rikes bord och verkar vara nöjda då de inte fått det sämre och de som stod utanför arbetsmarknaden drabbats av det beryktade "utanförskapet" där samtliga däremot fått det ännu sämre och fler har de blivit också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar