tisdag 25 maj 2010

Värnamo – Slätthög 28/5 kl.19,00

Södra lillebror i stan vill självklart visa upp sig och skapa rubriker i VN. Kan lilla Slätthög bestämma dessa kanske, ”Slätthög spräckte nollan” ”Södra fick bita i gräset mot Slätthög” eller blir det ”Södra vägra förlora på Finnvedsvallen”
Slätthög har egentligen inget att förlora utan ge järnet. Södra lär satsa allt framåt och detta kan passa De´gröné. Slätthög med gott självförtroende efter spelat oavgjort i derbyt mot Alvesta får det tufft Värnamo fick bita i gräset mot Bredaryd.

Övriga matcher i omgång 8 div 4 Sv Småland
28/5
Lammhult – Hånger
Lammhult har något på gång och lär bli ”Dark Hourse” i serien som ingen räknade med Hånger med ny tränare vann jumbomatchen mot Torpa fick lite självförtroende ingjutit i spelarna lär dock inrikta sig på att klara kontraktet och undvika bottenstriden säljer sig dyrt men förgäves.

30/5
Sandsbro – Hinneryd
Sandsbro har fått kontakt med toppen och säljer sig dyrt medan Hinneryd lär få inrikta sig på att hänga kvar och inte bli inblandad i bottenträsket..

31/5
Lessebo – FC Växjö
Lessebo streta emot allt som ofta i sina matcher men får sällan utdelning, knappast troligt även så i denna match mot FC som förvisso tappade poäng mot Lammhult kanske närma sig första förlusten

Torpa – Bredaryd
Torpa körs över av de flesta och skall Bredaryd räkna med att vara med i kampen om en topplacering är vinst självklar i denna match

Alvesta – Virestad
Alvesta har kapacitet men vilket tjatter från spelarna. Spelade delikata passningar över hela planen solklar frilägen brändes mot Slätthög och varningarna haglade vilket resulterade i avstängningar är nog det som kan fälla dom när Virestad kommer på besök som kan göra mål men problemet är att motståndarna gjort lika många ringer alt som ofta ringer en varningsklocka som Alvesta bör lyssna och se upp med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar