onsdag 5 maj 2010

Omgång 4 Div 4 Halland

Unnaryd – Galtabäck 7/5 kl.19,00 Strandvallen
Kan Unnaryd överraska på hemmaplan ännu en gång. Galtabäck leder serien på full pott är förvarnade och har varit på Strandvallen förr lär inte bjuda på tillfällen. När dessa ändå skulle dyka upp måste Dé våra ta tillfället i akt och vårda de ömt och utnyttja de. Inget slarv och upprepa kämpainsatsen som förra gången hemma kan det bli poäng och t.o.m full pott.

Övriga matcher
6/5
Sennan – Varberg 3,90 – 5,15 – 1,45
Kan väl bara sluta med en Varbergs vinst Sennan endast ett poäng på 3 matcher och brandskattat enligt alla rykten lär nog få inrikta sig på andra måste matcher för att hänga kvar i fyran.

Ränneslöv – Oskarström 3,00 – 4,55 – 1,70
Ränneslöv försöker sparkar emot men förgäves senast mot Varberg och motståndet denna gång teoretiskt något lägre favorittippat kanske lär dessa gå segrande från planen.

7/5
L. Träslöv – Harplinge
L.Träslöv är förvarnad att en säker match kan bli förlust om man inte är vaken. Harplinge överraskade i senaste omgången med att slå Åsa kan chocka fler

Åsa – Torup/Rydö
Åsa borde ta ner nykomlingarna på jorden efter derbyvinsten över Unnaryd även om T/R stundtals imponerade i spelet och lär skapa tillfällen blir det noll poäng.

Kvibille – Norvalla
Lite av derby karaktär i denna match mellan två lag som inte gått så bra fast detta hade många förutspått så ingen är väl överraskad. Hemmaplan kanske avgör det hela annars lutar det mycket åt oavgjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar