tisdag 25 maj 2010

Sennan – Unnaryd 28/5 kl.19,00 Sennans IP

Vinst och få häng på lagen ovan eller förlust och lilltån finns i femman. Dags för Dé våra att plocka de första borta poängen i bottenmötet mellan Sennan och Dé våra.
Sennan har tagit 4 p av 6 möjliga de senaste matcherna stod upp bra mot Kvibille men fall ihop som ett korthus mot slutet när Kvibille kvitterade. Ett typiskt beteende när motgången kommer i en match som annars Sennan verkade varit nöjda med och tänker ta med sig i matchen när det var flytt framåt.
Unnaryd har inte tagit poäng sedan 23/4 och motgångarna sedan har kommit mot bättre lag utöver matchen mot Norvalla. Nu är det dags att vakna och plocka fram det där spelet som stundtals varit glänsande och de spelat ut sina motståndare har det inte blivit någon utdelning i poängskörden. Krävs det där lilla extra och några som våga göra det där som istället blir en passning för mycket.

Galtabäck – Oskarström
Skall bara sluta med Galtabäcks seger men nu är jakten igång att plocka den första poängen från dom. Oskarström är inget bortalag som teoretiskt skall göra detta.

Kvibille - Ränneslöv
Kvibille får det inte att stämma enligt deras egna utsago och lite revansch sugna efter bara fått oavgjort hemma senast. Vinst och de lämnar lag bakom sig som får göra upp i bottenträsket.
Ränneslöv tar sina poäng hemma borta helt utan och teoretiskt kanske inga i denna match samtidigt som det är piskade att ta poäng för att inte fastna i bottenstriden.
29/5
Torup/Rydö – Harplinge
Torup/Rydö har häng på toppduon och vägra förlora lär sikta på en ny trea mot Harplinge som ligger pyrt till nere i bottenskiktet har tagit mer poäng borta lär åtminstone sikta på en pinne om det är möjligt att överraska.

30/5
Varberg – Åsa
Varberg skall vinna men uppvisa lite nervositet på hemmaplan när vi avläser protokollet är det lite tillknäppt är Åsa kanske ett lag som också uppvisa detta kan det bli tillknäppt från båda lagen där tillfällen kan avgöra utdelningen.

31/5
Norvalla – L.Träslöv
Norvalla varanannandags lag har dock två hemmasegra kan överraska L.Träslöv har inte tagit poäng under hela maj månad 3 förluster 2 har kommit mot topplagen är revansch sugna och vid förlust lär deras återtåg ställas in och de får inrikta sig på bottenstriden istället

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar