måndag 10 maj 2010

Norvalla – Unnaryd 12/5 kl.19,00

Omgång 5 div Halland
12/5
Norvalla – Unnaryd 12/5 klk.19,00 Norvalla IP
Två lag med en seger vardera på hemmaplan, Norvalla 10:a Unnaryd 9:a nog påminner detta lite om förutsättningarna sista matchen i höstas och det gällde vem som skulle få kvala var det alla för en som gällde då.
Nu är det många omgångar kvar men detta är måste match för en vinst och man får lite säkrare mark under fötterna, då mer än halva serien har 6 p eller mindre. Norvalla seger hemma var mot Sennan. Dé våra har också en seger den på hemmaplan och borta har det gått lite trögt men har de fått tryck på motståndaren så har de bjudit upp till kamp. Så förutsättningar är nog som förra mötet det är bara frågan om det blir samma resultat eller om Dé våra skall ta sin första bortavinst.

Sennan – Ränneslöv
Sennan inblandad i jumbofinal långt ifrån återtåget och förlust nu kommer ropen från 5:an att höras. Ränneslöv har bjudit motstånd i några matcher enligt rapporterna kan överraska.

Oskarström – Kvibille
Den 24/4 spelade Kvibille – Oskarström 1 –1 retur möte alla redan den 12/5?
Oskarström har förlorat de två senaste serieomgångarna dels mot Lilla Träslövs FF (0-2) följdes nämligen upp av en ännu större besvikelse: 1-2 borta mot Ränneslövs GIF.
Efter en medioker inledning av serien kunde Kvibille ta sig samman och vinna hemmamatchen mot Norvalla med 4-1 detta var årets första i serien. Båda två lagen 4 poäng och besvikelsen är nog störst hos Oskarström än hos Kvibille i och med segern senast är med på banan igen och kan blicka uppåt i tabellen..

13/5
Torup/Rydö – L. Träslöv
T/R går som på räls nu 3:a i serien på 10 p medan L.Träslöv är som ett korthus, det luktar hemmavinst

14/5
Galtabäck – Åsa
Galtabäck suveräna serieledare efter 4 omgångar Åsa såg ut att bli ett topplag men tappat gnistan och det börjar likna dakapo av säsongen 2009

15/5
Harplinge – Oskarström
Harplinge krossade L.Träslöv senast och Oskarström fick stryk av Ränneslöv. Oskarström matcha två gånger denna vecka om man skall tro spelprogrammet på HFF hemsida.

Varberg – Kvibille
Varberg 2:a och siktet inställt på eliten. Kvibille ett hemmalag inga poäng borta och lär lämna stan poänglös.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar