torsdag 17 maj 2012

“Den etniske svensken mitt i livet”

Jan Ericson M går till försvar för sin ledare och försvaret blir inte bättre när han försöker trolla med statistiken för en lögn blir bara förbannad lögn av en statistik dess mer man vänder och vrider på denna blir det en lögn i andras ögon. Sen går det förvisso att vända den till sin egen fördel. Sen kanske sanningen behöver komma fram och inte fördömas som statsministern gjort tidigare när andra hävdat massarbetslöshetssiffrorna.


Att uttala “Den etniske svensken mitt i livet” legaliserade han att vi medborgare kan peka ut andra grupper i vårt land som inte är “etniska svenskar” såsom ett problem i samhället har statministern gjort bort sig. Samtidigt så växer arbetslösheten i många andra grupper. Logiskt borde siffrorna för etniska svenska ungdomar också analyseras så kanske statsministern och allians regeringen avskaffat arbetslösheten nästan helt kanske.

Istället för att erkänna att alliansen inte fullt ut klarat av allt de förutsagt hävda de istället “Vi har den bästa politiken” och OM något skulle vara fel – så är det oppositionens fel”.väljer alliansen företrädare att vilja vrida och vända på statistiken istället i stort och framförallt när det gäller arbetslösa, sjuka, hemlösa, fattiga barn och snart lär de väl också presentera vilka av dessa är etniska svenska som inte är ett samhällsproblem för det var väl detta statsministern ville offentliggöra med en obehaglig sanning andra påpekat tidigare kom inte från rätt mun.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar